top of page

maatregelen buitentraining

Afgelopen maanden kon de buitentraining helaas geen doorgang vinden. Alleen personal training behoorde tot de mogelijkheden. Gelukkig zijn er na drie maanden strenge lockdown weer meer mogelijkheden voor groepstraining. Buitensporten wordt gestimuleerd zodat Nederlanders weer aan hun gezondheid kunnen werken. Iets wat juist in de tijd van een pandemie, enorm belangrijk is.

 

Hoe ziet de buitentraining er nu uit?

Ben je klachten vrij en niet in contact geweest met een covid-positief persoon? Dan ben je van harte welkom op de vooraf afgesproken trainingslocatie. Hier ga je trainen in groepjes van maximaal 4 personen. Zijn er meer mensen? Dan traint de andere helft aan de andere kant van een afscheiding. Zo mengen de groepen nooit met elkaar en kom je niet in contact met meer dan 3 anderen.

Desinfectant en zeep is aanwezig bij de training en iedereen is vrij om dit te gebruiken. Het trainingsmateriaal is schoon voor aanvang van de training en wordt elk kwartier door de trainer schoongemaakt. Wil je als sporter dat het materiaal vaker wordt schoongemaakt? Dan regelen we dat.


Met deze kleine aanpassingen kan er weer naar hartelust getraind worden! Vragen over de training? Bel, mail of app gerust.


Fitter - Sterker - Beter


42 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page