Pagina Groepstraining.JPG

(Kleine)groepstraining

Hardlopen, indoor krachttraining & buitentraining, voor ieder wat wils!

FSB-Academy biedt verschillende (kleine)groepstrainingen aan waarin variatie en persoonlijke sfeer centraal staat. 
Door de beperkte groepsgroote is er voor iedereen aandacht en begeleiding en daarmee ook aandacht voor diegene zijn persoonlijke doelstelling. Dit doel werk je elke training aan maar altijd op een variërende manier: een training is nooit hetzelfde.
Aan groepstrainingen kun je vier keer gratis en vrijblijvend deelnemen. Zo kun je echt kijken of het wat voor je is. Ook kun je flexibel van training wisselen. Zo kun je de ene week buitentraining volgen en de week erop indoor krachttraining. 

De trainingen

Buitentraining

Woensdagavond 19:30-20:30
Zaterdagmiddag 16:00-17:30

Trainingslocatie varieert maar is altijd in en rondom Gorredijk. Deze wordt via whatssapp gedeeld op de trainingsdag. Bij slecht weer wordt er binnen getraind.

Indoor krachttraining

Dinsdagavond 20:00-21:00
Donderdagavond 20:00-21:00

De training vind plaats in de trainingsloods van FSB-Academy:
Molenwal 40B Gorredijk

Hardloopgroep

Dinsdagavond 19:00-20:00
Zondagochtend 09:30-10:30

De trainingslocatie wordt vooraf via whatssapp gedeeld op de trainingsdag. Op dinsdag is deze altijd in Gorredijk. En op zondag vaak buiten uit.

Fitter worden, afvallen of een betere conditie krijgen zijn doelstellingen die deelnemers van de buitentraining over het algemeen hebben.
De buitentraining is een met bootcamp vergelijkbare training die je uitdaagt op het gebied van kracht- en conditietraining. Je traint dus zowel je kracht als je conditie. 

Zekerheden van de buitentraining:

Train in een groep van maximaal 10 deelnemers
Variatie en afwisseling in locatie en trainingsinhoud
Train zowel je conditie als je spierkracht

In deze training train je met een kleine groep maar gericht op je eigen doel. Dit kan bijvoorbeeld kracht- of spiermassa toename zijn, of blessure preventie. Het begin en einde van de training is gezamelijk, maar in het midden ben je bezig met je eigen oefeningen en eigen doelstelling. De ene keer doe je dit misschien met de halters, de andere keer met de kettlebells of misschien alleen je lichaamsgewicht. Variatie is ook in deze training een belangrijke pijler.

Zekerheden van de indoor krachttraining:

Train in een groep van maximaal 6 
Elke training is op maat gemaakt zodat aan ieders doelstelling wordt gewerkt
Bij elke oefening krijg je hulp en begeleiding in uitvoering

Of je nu wil beginnen met hardlopen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, je snelheid of gewoon lekker wilt hardlopen, het kan bij de FSB-Hardloopgroep! Twee keer per week traint de groep onder begeleiding van Sytse. De startlocatie is net als de trainingsinhoud afwisselend zodat elk loopje weer net even anders loopt!

Zekerheden van de hardloopgroep:

Geschikt voor beginners en gevorderden
Variatie en afwisseling in locatie en trainingsinhoud
Aandacht voor hardlooptechniek

Groepfit

Maandag 11:00-12:00
Woensdag 11:00-12:00
Vrijdag 11:00-12:00

De training vind plaats in de trainingsloods van FSB-Academy:Molenwal 40B Gorredijk

Deze training is geschikt voor mensen die laagdrempelig willen beginnen met sporten en bewegen op hun eigen niveau met begeleiding in voeding en training. Dit is bijvoorbeeld goed toepasbaar voor knie of rug problemen, diabetes, hoge bloeddruk, astma & COPD en afvallen. Deze training wordt over het algemeen gecombineerd met diëtistisch voedingsadvies. Deze training is dus zeer geschikt voor paramedische hulpvragen.

Zekerheden van de groepfit:

Training op eigen niveau
Variatie en afwisseling in training
Maximaal 6 deelnemers per groep

Wil je eens ervaren wat de groepstrainingen voor jou kunnen doen? Plan dan een gratis en vrijblijvende proeftraining in!

Fitter - sterker - beter