top of page
Indoor krachttraining.JPG

(Kleine)groepstraining

Indoor krachttraining, hardlopen, buitentraining & kamp Sytse, voor ieder wat wils!

FSB-Academy biedt verschillende (kleine)groepstrainingen aan waarin variatie en persoonlijke sfeer centraal staat. 
Door de beperkte groepsgroote is er voor iedereen aandacht en begeleiding en daarmee ook aandacht voor diegene zijn persoonlijke doelstelling. Dit doel werk je elke training aan maar altijd op een variërende manier: een training is nooit hetzelfde.
Aan groepstrainingen kun je vier keer gratis en vrijblijvend deelnemen. Zo kun je echt kijken of het wat voor je is. Ook kun je flexibel van training wisselen. Zo kun je de ene week buitentraining volgen en de week erop indoor krachttraining. 

De trainingen

Buitentraining

Elke woensdagavond:
19:45-20:45 
Elke zaterdagochtend:
07:45-08:45 

Trainingslocatie varieert maar is altijd in en rondom Gorredijk. Deze wordt via Whatsapp gedeeld op de trainingsdag. Bij slecht weer wordt er binnen getraind.

Fitter worden, afvallen of een betere conditie krijgen zijn doelstellingen die deelnemers van de buitentraining over het algemeen hebben.
De buitentraining is een met bootcamp vergelijkbare training die je uitdaagt op het gebied van kracht- en conditietraining. Je traint dus zowel je kracht als je conditie. 

Zekerheden van de buitentraining:

Train in een groep van maximaal 10 deelnemers
Variatie en afwisseling in locatie en trainingsinhoud
Train zowel je conditie als je spierkracht

Indoor krachttraining

Maandag 18:00-19:00 / 19:00-20:00 / 20:00-21:00
Dinsdag 09:00-10:00 / 19:00-20:00 / 20:00-21:00
Woensdag 09:00-10:00 / 10:00-11:00
Donderdag 09:00-10:00 / 19:00-20:00 / 20:00-21:00
Vrijdag 09:00-10:00 / 10:00-11:00 / 19:00-20:00 / 20:00-21:00 

Omdat de groepen klein zijn kunnen sommige uren ook vol zitten. Nieuwe leden kunnen instromen op basis van beschikbaarheid. Het kan zijn dat er sprake is van een wachtlijst.

In deze training train je met een kleine groep maar gericht op je eigen doel. Dit kan bijvoorbeeld kracht- of spiermassa toename zijn, of blessure preventie. Het begin en einde van de training is gezamelijk, maar in het midden ben je bezig met je eigen oefeningen en eigen doelstelling. De ene keer doe je dit misschien met de halters, de andere keer met de kettlebells of misschien alleen je lichaamsgewicht. Variatie is ook in deze training een belangrijke pijler net als trainen op je eigen niveau.

Zekerheden van de indoor krachttraining:

Train in een groep van maximaal 6 
Elke training is op maat gemaakt zodat aan ieders doelstelling wordt gewerkt
Bij elke oefening krijg je hulp en begeleiding in uitvoering

Kamp Sytse

Elke maand is er een training, vraag naar de eerst volgende editie!

De training is atijd buiten op afwisselende locaties. Je krijgt de training toegestuurd via Whatsapp.

Kamp Sytse is een training die geïnspireerd is op het tv-progamma Kamp van Koningsbrugge. Dit is een training waarin je fysieke elementen van een militaire opleiding in het klein kan ervaren: bewegingen die we in onze maatschappij zijn vergeten, soms buiten de comfortzone, in een training van 2 uur. Voor de training is wel startniveau vereist, heb je in de 3 maanden vooraf niet gesport dan is het nodig om eerst een periode mee te trainen in de andere groepstrainingen. Voorafgaand wordt dit besproken.

Zekerheden van Kamp Sytse:

Weer of geen weer, zolang het verantwoord is gaat Kamp Sytse door
Er is sportdrank aanwezig
Een andere vorm van training dan normaal

Hardloop training

Zaterdag 09:00-10:00

De training is op afwisselende locaties in en rondom Gorredijk.

Lekker lopen, leuk trainen en werken aan je doelstelling, dat is de hardloop training! Of je nu wilt beginnen met hardlopen, je techniek verbeteren of je snelheid verhogen, in de hardloop training kun je terecht. We starten de training met een gezamelijke warming-up waarin aandacht wordt besteed aan looptechniek. Na de warming-up volgt een interval training die op eigen niveau kan worden volbracht. Is er een leuke loop in de buurt? Dan gaan we daar uiteraard heen!

Zekerheden van de hardloop training:

Een leuke en variërende hardloop training waarbij je werkt aan je doelstelling
Toegankelijk voor elk niveau loper

Door de week trainen? Vraag een trainingsschema aan

Wil je eens ervaren wat de groepstrainingen voor jou kunnen doen? Plan dan een gratis en vrijblijvende proeftraining in!

bottom of page