Over

FSB-Academy Sytse Bosma

Mijn naam is Sytse Bosma

Ik help mensen fitter, sterker en beter te worden.

En te blijven.

Training en voedingsadvies geven vind ik geweldig! Ik doe dit omdat ik zelf mag ervaren wat een goede gezondheid voor mij betekent. Ik denk dat gezondheid een belangrijke pijler van geluk en het leven is. Door mensen te helpen met hun gezondheid, draag ik mijn steentje bij aan hun geluk en aan de maatschappij. Op dit moment doe ik dit onder andere met FSB-Academy.

FSB-Academy gebruikt ver-spellen om jou gezonder te laten eten en leven. Dit wordt gedaan met de FSB-Challenge. Dit is ideaal voor druk bezette mensen die actief bezig willen zijn met hun gezondheid, in deze tijd van constante verleiding. Met verspellen maak je een spel van gezondheidselementen en ga je de competitie aan met andere sporters.

Elke week krijg je een concrete challenge die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Hierdoor maak je veranderingen in je leef- en eetpatroon op een manier die leuk en soms zelfs ongemerkt is. Je behaalt hierdoor meer gezondheidswinst dan wanneer je alleen zou trainen. Hierdoor word jij fitter, sterker en beter.

 

FSB-Academy biedt persoonlijk voedingsadvies, personal training en buitentraining aan. Alle diensten omvatten de FSB-Challenge en zijn altijd zo persoonlijk mogelijk ingesteld. Wat voor jou realistisch is, is het startpunt. Zo kunnen we samen de strijd aan gaan met de magnetronmaaltijd en de bank.

Fitter - Sterker - Beter

Be or become

Ik ben gediplomeerd trainer met een passie voor voeding. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Sportcentrum Unifit(Gorredijk), waar ik veel ervaring heb mogen opdoen. Na het afronden van mijn CIOS studie ben ik gestart met een opleiding tot diëtist. Ik combineer op dit moment mijn werk in de fitness, mijn bedrijf met mijn opleiding. Door het volgen van deze studie ben ik straks in staat om naast voeding voor gezondheid, ook medische diëten voor te schrijven.

 

Mijn eigen sportpassie is hardlopen.  Hardlopen is het mooiste wat er is. Ik loop inmiddels 8 jaar op recreatief niveau waarvan ik de laatste 4 jaren steeds prestatie gerichter ben geworden. Ik vind het enorm leuk om mijn techniek, snelheid en tijden te verbeteren. Regelmatig doe ik een wedstrijd mee om te kijken of ik beter dan mijzelf ben geworden.

 

Mijn favoriete wedstrijd afstand is de 4 mijl. Maar afstanden tussen de 5 en 21,1 kilometer ga ik ook niet uit de weg!

Sytse Bosma FSB-Academy
  • Fitnesstrainer A - B

  • Reddend zwemmen / BHV 

  • CIOS Sport en bewegingsleider niveau 4 sport, bewegen en gezondheid /Fitness