Voedingsadvies Gorredijk Gezonde voeding Gorredijk

Voedingsadvies & begelediging

Of je nu wilt aankomen, afvallen of gezonder eten. Het kan best lastig zijn. Met voedingsadvies en begeleiding krijg je hulp in het realiseren van deze doelstellingen.

Voeding en beweging zijn sterk met elkaar verbonden. Steeds wordt duidelijker dat fysieke prestaties nauw verbonden liggen aan de brandstof die iemand in zijn lichaam brengt. Met voedingsadvies en begeleiding starten we met kijken hoe je nu eet.  Waar ligt winst te behalen voor jou? Ik maak een voedingsanalyse waarin deze vraag centraal staat. Aan de hand daarvan gaan we samen aan de slag.

Stap voor stap gaan we gewoonten doorbreken en jouw voeding en leven op één lijn brengen. Dit doen we tijdens de voedingssessies. We kijken naar de resultaten en ervaringen en optimaliseren verder.

Fitter - Sterker - Beter

Ook na de voedingssessie hebben we regelmatig contact. Doormiddel van de FSB-Challenge en Whatsapp contact blijven we op de hoogte van elkaar!

Op Maand

Voedingsadvies is verkrijgbaar in pakket en op abonnement. ​

De abonnementsvorm heet: Op Maand.

Je krijgt hierbij de tijd en begeleiding waar jij behoefte aan hebt want bij Op Maand bepaal jij zelf hoe vaak je een voedingsgesprek wilt. Onbeperkt voedingsadvies en begeleiding.

De prijs van het abonnement staat elke maand vast, maar het abonnement niet. Je kun elk moment opzeggen zonder opzeg termijn.

Voedingsadvies Gorredijk gezonde voeding Gorredijk en Friesland

Voedingsadvies I

Intake (gratis&vrijblijvend)

Vier voedingssessies 

Voedingsschema

Inclusief de FSB-Challenge

Voedingsadvies II

Intake (gratis&vrijblijvend)

Acht voedingssessies

Voedingsschema

Inclusief de FSB-Challenge

Op Maand

Intake(gratis&vrijblijvend)

Onbeperkt aantal voedingssessies

Inclusief FSB-Challenge

Maandelijks training- en voedingsschema

Wil jij een gezonder voedingspatroon? Afvallen/aankomen? Vraag dan een volledig gratis en vrijblijvende intake aan. Dan kijken we samen wat het beste voor jou is.