FSB Gorredijk Friesland motivatie om te sporten

FSB-Challenge

Wanneer de training eindigt...

Voeding en beweging/training zijn sterk met elkaar verbonden. De visie van FSB-Academy is dat er veel meer gezondheidswinst te behalen valt als deze elementen gecombineerd worden. Daarom krijgt iedere klant naast training, voedingsadvies op een nieuwe manier!

Veel mensen vinden het moeilijk om voedingsadviezen te implementeren in hun leven. Zeker op lange termijn blijkt dit moeilijk vol te houden. Een druk leven, constante verleiding, een feestje, het schiet er even bij in, en dan zakt de motivatie weg. Dit levert een voortdurende strijd op met veel frustratie. Precies hiervoor is de FSB-Challenge opgezet!

 

Doormiddel van de FSB-Challenge ver-spel je jouw voedingsadviezen. Regelmatig hebben wij een maand lang wekelijks een uitdaging op het gebied van gezonder eten en leven. Hiermee zijn punten te verdienen evenals met het volgen van de trainingen. Na deze maand is er een winnaar die de wisselbeker in ontvangst mag nemen!

Fitter - Sterker - Beter

Be or become

Join the challenge!

Deze andere manier van denken leidt tot veranderingen in jouw voedings- en leefpatroon zonder dat je het soms door hebt.

Je behaald in concrete stappen vooruitgang in je gezondheid.

Nog belangrijker is dat deze competitieve stimulans niet als vervelend wordt ervaren maar juist extra motivatie biedt om te blijven werken aan je gezondheid. Hierdoor houd je adviezen en veranderingen gemakkelijker en met meer plezier vol, voor langere tijd!

Hierdoor word jij fitter, sterker en beter!

 

 

De FSB-Challenge zit in alle diensten inbegrepen. Hij wordt dan ook gecombineerd met alle diensten en sluit hier feilloos op aan.

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • White Instagram Icon