FSB Gorredijk Friesland motivatie om te sporten

FSB-Challenge

Wanneer de training eindigt...

Voeding en beweging/training zijn sterk met elkaar verbonden. De visie van FSB-Academy is dat er veel meer gezondheidswinst te behalen valt als deze elementen gecombineerd worden. Daarom zijn er naast trainingen uitdagingen op het gebied van voeding!

Veel mensen vinden het moeilijk om voedingsadviezen te implementeren in hun leven. Zeker op lange termijn blijkt dit moeilijk vol te houden. Een druk leven, constante verleiding, een feestje, het schiet er even bij in, en dan zakt de motivatie weg. Dit levert een voortdurende strijd op met veel frustratie. Precies hiervoor is de FSB-Challenge opgezet!

 

Doormiddel van de FSB-Challenge ver-spel je jouw voedingsadviezen. Regelmatig is er een challenge(uitdaging) op het gebied van gezonder eten en leven. Hiermee zijn punten te verdienen evenals met het volgen van de trainingen. Aan het einde van de challenge is er iemand die de wisselbeker in ontvangst mag nemen.

Motivatie om te sporten FSB-Challenge
Motivatie om te sporten FSB-Challenge Gorredijk

Fitter - Sterker - Beter

Be or become

Join the challenge!

Motivatie om te sporten FSB-Challenge Friesland Gorredijk
Motivatie om te sporten FSB-Challenge

Deze andere manier van denken leidt tot veranderingen in jouw voedings- en leefpatroon zonder dat je het soms door hebt.

Je behaald in concrete stappen vooruitgang in je gezondheid.

Nog belangrijker is dat deze competitieve stimulans niet als vervelend wordt ervaren maar juist extra motivatie biedt om te blijven werken aan je gezondheid. Hierdoor houd je adviezen en veranderingen gemakkelijker en met meer plezier vol, voor langere tijd!

Gemotiveerd sporten met de FSB-Challenge Gorredijk Friesland
Trainingschallenge FSB-Academy sport motivatie Gorredijk Friesland