Bootcamp Gorredijk Bootcamp Friesland

Buitentraining

Meer dan alleen bootcamp!

De buitentraining is een uitdagende kracht- en conditie training waarbij je ook werkt aan jouw eet- en leefpatroon. Doormiddel van de FSB-Challenge worden voedingsadvies en training gecombineerd ter voordele van jouw sportieve prestaties en dagelijks functioneren. Hierdoor word jij nog fitter, sterker en beter, dan wanneer je alleen zou trainen.

De trainingen zijn altijd afwisselend. We trainen ook niet op één vaste locatie maar wisselen af in en rondom Gorredijk. Ook de trainingsinhoud en het materiaal varieert. De training bestaat altijd uit een combinatie van krachtoefeningen en conditionele oefeningen. Je traint dus zowel je spierkracht als je conditie. 

Om inzichtelijk te krijgen of de trainingen effect hebben doen we regelmatig testen. Deze testen zijn veelal gebaseerd op het dagelijks leven en geven een goede indicatie van vooruitgang. Veel mensen sporten namelijk ook om gezondheidswinst te behalen. De test resultaten laten letterlijk zien wat het harde werk oplevert.

Fitter - Sterker - Beter

Worden eindigt niet aan het einde van de training.

Het begint dan pas. 

De FSB-Challenge daagt jou uit op het gebied van gezonder eten en leven. Je krijgt meer informatie over gezonder eten door voedingsvideo`s en je wordt gestimuleerd om hiermee aan de slag te gaan door de FSB-Challenge.

Dit is wat de Buitentraining van FSB-Academy onderscheid van alle andere bootcamps.

Woensdag 20:00-21:00

Zaterdag 16:00-17:30

Trainingslocatie is in en rondom Gorredijk. Deze wordt via whatssapp verstuurd.

Bij (zware) regen trainen we overdekt

Bootcamp Gorredijk Bootcamp Friesland

Er zijn verschillende abonnementen waaruit gekozen kan worden. Ben je benieuwd of de Buitentraining iets voor jou is? De eerste vier trainingen zijn gratis. Zo kun je echt kijken, zonder dat je ergens aan vast zit wat je er van vindt!

Vrijblijvend

Eerste vier trainingen gratis

Betaal per training

Inclusief FSB-Challenge

Per training opzegbaar

6 keer per maand

Eerste vier trainingen gratis

6 Trainingen per maand

Inclusief de FSB-Challenge

Maandelijks opzegbaar

Onbeperkt

Eerste vier trainingen gratis

Onbeperkt trainen

Inclusief de FSB-Challenge

Maandelijks opzegbaar

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • White Instagram Icon